Ainesosat

Yleiset reseptit
  • 1 pkt Jalotofu Maustamaton (luomu, reilu kauppa, wwf)
  • 1 pkt lehtikaalia tai salaattisekoitusta
  • 1 kpl punakaali (pieni/puolikas)
  • 1 kpl raitajuuri
  • 1 kpl kypsä mango
  • 1 dl granaattiomenan siemeniä
  • 2 kpl (veri)appelsiini
  • n. 2-3 rkl hoisin-kastiketta
  • 2-4 rkl öljyä paistamiseen
  • 2 rkl seesaminsiemeniä

Värikäs salaatti luonnon monimuotoisuuden puolesta ohje

  • Ota tofu paketista, halkaise ja painele se kuivaksi talouspaperin avulla. Kuutioi tofu.

    Pese lehtikaali ja revi se kulhoon. Pilko punakaali, raitajuuri, mango ja 1,5 appelsiinia lehtikaalin joukkoon. Purista puolikkaan appelsiinin mehu ainesten päälle ja sekoita hyvin.

    Paista tofukuutioita öljyssä noin 5-10 min, kunnes niihin tulee rapea pinta. Ota levy pois päältä ja lisää Hoisin-kastike tofujen joukkoon ja sekoita hyvin. Paista vielä hetki.

    Rakenna salaattiannos ja koristele granaattiomenan ja seesaminsiemenillä.

Jalotofun yleispaisto-ohje!

Katso lisää videoita YouTube-kanavaltamme
  • Arvostele resepti

    Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Required fields are marked *.

Jaa resepti

Jalotofu reseptikirjat

Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.