'

VEGAANITUOTTEET TESTISSÄ: SOIJATEMPEN PAISTAMINEN

Vegaanituotteiden käyttö voi myös olla superhelppoa. Original Soijatempe on perinteinen ja luonnollinen kasviproteiini, joka paistuu rapeaksi nopeasti. Tässä temperesepti, jolla valmistuu proteiinipitoinen kasvisruoka käden käänteessä.

Ruokavinkki

Voit valmistaa tempeä paistettuna, grillattuna, friteerattuna tai keitettynä. Proteiinipitoinen tempe imee hyvin makua itseensä ja on todella monipuolinen raaka- aine ruoanvalmistuksessa. Tempe kypsyy paistinpannulla tai grillissä muutamassa minuutissa.

Tiesitkö, että Jalotempe on maailman ensimmäinen ja ainoa Reilun kaupan luomutempe?

Luomu tempe: Reilunkaupan luomusoijapapu – Proteiinia 23,4 %

Näitä tarvitset

MARINADI

1,5rkl

soijakastiketta

1rkl

balsamicoa

1/4tl

chiliä (*voit myös käyttää maun mukaan curry- tai valkosipulijauhetta)

LISÄKSI

salaattia, tomaattia, kurkkua ja muita lempisalattiaineksia

Näin valmistat

Kuutio Jalotempe kuutioiksi tai ohuiksi viipaleiksija paista öljyssä, kunnes pinta saa kauniin ruskeanvärin.

Mittaa marinadin ainekset lautaselle ja nostapaistetut Jalotempe-kuutiot lautaselle ja anna marinadin imeytyä n. 5 min. Kääntele kuutioita muutaman kerran marinoinnin aikana.

Tarjoa kuutiot salaatin, curryn tai wokin joukossaja viipaleet esim. leivän päällä. Käytä proteiinipitoista ja maukasta Jalotempeä suosikkiresepteihisi!

Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Arvostelut

    Arvostelu

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.