Gluteenianalyysi on otettu omavalvonta-ohjelmaamme kesällä 2018 ja gluteenimäärät analysoidaan akkreditoidulla menetelmällä Metropolilabissa Helsingissä. Omavalvonnassa seuraamme soijakastikkeen gluteenipitoisuutta eräkohtaisesti ja soijakastiketta sisältävien Jalotofu-tuotteiden gluteenipitoisuuksia analysoidaan neljä kertaa vuodessa satunnaisotoksella. Näiden analyysien perusteella Jalotofu-tuotteet ovat sisältäneet jokaisessa omavalvonnassa alle 5 mg/kg. Lainsäädännön mukaan gluteenimäärän tulee alittaa 20 mg/kg.

Koska gluteenipitoisuuden seuranta on otettu osaksi omavalvontaa ja määrät ovat alittaneet raja-arvot sekä gluteenittomuussertifiointi (Kiwa Inspecta) on hyväksytysti suoritettu, Jalotofun Marinoitu- ja Kylmäsavu-tuotteisiin tulee virallinen Gluteeniton-logo 1.9.2020 alkaen.