Hiilijalanjälkilaskelmamme osoittavat selkeästi, että soijapavut on ekologisinta kasvattaa niille sopivilla leveysasteilla ja kuljettaa sitten laivalla Suomeen. Pohjoisemmassa kasvatetut soijapavut sisältävät niin paljon vähemmän proteiinia, että niiden prosessointi aiheuttaa suuremman ympäristökuorman kuin merikuljetus. Olemme usean vuosikymmenen ajan käyttäneet brasilialaisia soijapapuja. Pavut tulevat kestävän kehityksen luomuviljelyprojektista, joka edistää sikäläisten maanviljelijöiden ja ympäristön hyvinvointia. Viljelijöille maksetaan tavanomaista korkeampaa palkkaa ja näin voimme osaltamme tukea oikeudenmukaisuutta niinkin kaukana kuin Brasiliassa. Pavut ovat FLO:n sertifioimaa Reilun kaupan tuotantoa ja ovat erittäin korkealaatuisia.