EU:n elintarvikelainsäädännön mukaan aromit luokitellaan kolmeen luokkaan. Luonnollinen aromi tarkoittaa aina sitä, että kyseessä on aito, luonnollinen aine. Luonnollisen kaltainen tarkoittaa että aromi on molekyylirakenteeltaan samanlainen kuin luonnollinen, mutta on kuitenkin keinotekoinen ja viimeisenä on keinotekoinen aromi joka, nimensä mukaisesti, on täysin keinotekoisesti valmistettu. Luonnollinen savuaromi valmistetaan savustamalla samalla tavoin kuin normaalissa savustuksessakin, mutta sen sijaan että tuotteet laitetaan uuniin savustumaan, otetaan savu talteen tiivisteenä ja lisätään myöhemmin tuotteeseen. Tällä menetelmällä on monta etua. Meille tärkein etu on se, että käyttämämme savuaromi sisältää huomattavasti vähemmän haitallisia PAH-yhdisteitä, kuin mitä syntyy uunissa savustettaessa. Tämä johtuu siitä, että käyttämämme savutiiviste tuotetaan mahdollisimman alhaisessa lämpötilassa ja mahdollisimman puhtaan paloprosessin avulla. Lisäksi tärkeä etu on se, että saadaan aikaiseksi tasaisempaa laatua, kun pystytään annostelemaan sama määrä savuaromia jokaiseen tuotteeseen.