Kyllä voi. Soijapapu sisältää runsaasti hyödyllisiä ravinteita, mutta, kuten palkokasvit yleensäkin, se vaatii tiettyä käsittelyä, ennenkuin se on optimaalisessa muodossa. Perinteiset valmistusmenetelmät kuten fermentointi (esim. miso, tempeh ja natto) ja tofunvalmistusprosessi (liotus, jauhaminen, keittäminen, huonosti sulavien kuitujen poissuodattaminen sekä juoksettaminen) neutraloivat tai poistavat kokonaan soijapavun huonosti sulavat ja ravinteiden imeytymistä estävät ainesosat. Tuotanossamme on käytössä uusinta kotimaista teknologiaa, jolla kaikkia lämpötiloja ja prosessien vaiheita valvotaan vuorokauden ympäri. Näin pystymme varmistamaan muun muassa sen, että kaikki tuotteemme ovat taatusti käyneet läpi riittävän kuumennuksen ollakseen sellaisenaan syötäviä. Etenkin valmiiksi maustetut tuotteemme; kylmäsavu ja marinoitu Jalotofu soveltuvat makunsa puolesta sellaisenaan syömiseen hyvin, vaikka useimmat ihmiset pitävätkin enemmän kypsennettyjen tuotteiden mausta. Myös muita valmistamiamme Jalotofuja voi turvallisesti syödä kypsentämättä.