Kiitos palautteista syksyllä kauppoihin tulleista uusista Jalotofu Paahtopaloista! Mitä siis te, arvoisat revityllä tofulla kokkaajat, olette niistä sanoneet?🧐
🧑‍🏻‍
No esimerkiksi, että ekalla kerralla valmiiksi revitty, maustettu tofu meni suoraan paketista suuhun, ilman että ehti pannulle edes. Ja että tofukriitikotkin käänsivät kelkkansa. Niin ja että Paahtopaloilla kokkaaminen vaan on HELPPOA,  NOPEAA JA MAUKASTA. ️️️️️
MITEN osallistua arvontaan? Nappaa kaupasta uusi Jalotofu Paahtopala -tuote testiin ja kokkaa esimerkiksi tämä reseptiyhteisömme suosittu Redang curryn resepti. Käy kommentoimassa reseptiä sivuillamme, niin olet mukana 4 x50€ K-ryhmän lahjakorttien arvonnassa! 
Voit myös valita sivuiltamme itsellesi sovimman tofureseptin - kaikki arvostelut otetaan arvontaan mukaan ja voit tehdä useammankin! Arvonta suoritetaan 2.2.2021 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla. Instagram ei ole mukana arvonnassa.
️
PALAUTETTA on aina kiva saada, kuten esimerkiksi nämä: "Nam tosiaankin. Olisi pitänyt uskoa ja tehdä tuplasatsi tätä currya! Oli niin SAIRAAN hyvää!! Kiitos reseptistä"
“Erinomainen resepti, jolla tofusta sai kerrankin täydellisen rapeaa ja maistuvaa!”
jalotofu.fi/reseptit/redangcurry-nam-mika-ruoka-indonesiasta/
.
.
.