Ensi viikon ruokalista! 👇 Ensimmäinen radikaalisti erilainen arkiviikko takana, paljon on jo opittu. Kuten se, että yhteisössä on voimaa ja että ruokalista (ja lukujärjestys) on hyvä suunnitella etukäteen.
.
✅ Nappaa siis alta tai ohesta kasvisruokalista ensi viikolle, reseptit löydät
.
👉 jalotofu.fi/reseptit 👈
.
💚 Terveyttä, yhteishenkisyyttä ja kiireettömiä ruokailuhetkiä kaikille! 💚
.
✨✨✨ MA: Ruokaisa pyttipannu
Next-level helppo pyttis, joka jää arkiruokien listalle. Mitä-jääkaapista-löytyy-vihannekset tai perheen suosikkiveget kätevästi hyötykäyttöön!
.
🔥🔥🔥 TI: Nopein lasagne ikinä
Nerokas, 10 min valmistelulla uuniin lähtevä, täyteläinen lasagne. Jos sitä jää, lämmitä huomenna yhdelle aterialle tai pakasta. Äidin ässä hihassa -resepti.
.
🌱🌱🌱 KE: Herkkuperunat + pikapihvit
Koska peruna litistettynä, paahdettuna ja suolalla maustettuna vaan uppoaa. Ja koska tofupihvi valmistuu superhelposti ja on napakymppi teriyakimarinadilla maustettuna.
.
💫💫💫 TO: Superbowl goes arki
Väriä arkeen kauniilla riisipohjaisella kulholla, johon voi valita omia suosikkivihanneksia. Annoksen kruunaa suolaisenmakea, rapea tempe.
.
🌞🌞🌞 PE: Next-level teriyakitofu tacoihin
Arkiviikon päätökseen kestosuosikki, tex mex! Rapeaksi paistettu, täydelliseksi maustettu teriyakitofutäyte kolahtaa myös niille, jotka ovat tottuneet kanaan.
.
⭐️⭐️⭐️ LA: 2 x lohtu-uuniperunat
Ulkoilun päätteeksi, leffaillan alkuun tai ihan vaan hitaaseen kotoilupäivään iisit uunuperunat proteiinipitoisella täytteellä. Kaksi vaihtoehtoa, valitse omasi!
.
🌸🌸🌸 SU: Kaalikääryleiden comeback
Perinteistä (ja edullista!), ihan uudella punajuuritofun pinkillä twistillä. Kaalikääryleet ansaitsevat paluun tykättyjen kotiruokian listalle, tästä voi aloittaa &

Instagram filter used: Normal

View in Instagram ⇒