Hei siellä 👋 tässäpä ensi viikon kasvisruokalista! Aika mones “uuden normaalin” viikko on taas edessä, joten totesimme että sen ruokailuun tarvitaan ripaus raikkautta, rakkautta, tsemppiä ja optimismia. Ja vähän lohtuakin.
.
💚💚💚
.
✅ Lataa siis ruokalistamme, tuunaa oma viikkosi ja astele sitä kohti sisua ajatuksissa ja teoissa! 
Reseptit löydät 👉 jalotofu.fi/reseptit
.
🔥🔥🔥 MA: PYTTIS HEAVEN
Hyötykäytä viikonlopulta ylijääneet kasvikset — tai valitse ne, jotka itselle tai omalle perheelle parhaiten maistuu. Hyvää kielelle ja mielelle!
.
💫💫💫 TI: TORTILLA, PITÄLEIPÄ, SALAATTI?
Valitse fiiliksen ja käytettävissä olevan ajan mukaan sopiva ympäristö ihanan rapealle tofulle, jokainen näistä toimii tilanteessa kuin tilanteessa.
.
🌸🌸🌸 KE: PHAD THAI, AIJAIJAI ❤ 
Kaikkien thai-ruokien mama ei jätä kylmäksi. Voiko edes olla parempaa viikon puolivälin juhlistusta, kuin suolaisenmakea nuudeliruoka?
.
🌱🌱🌱 TO: LEMPEÄ KIUSAUS
Perunoista, savutofusta ja kaurakermasta valmistuu tsemppaava kiusaus, jota halutaan lisää. Pinnalle jäävistä tofuista tulee ihanan rapeita.
.
🌞🌞🌞PE: HIFI TOFUGLASEERAUS + PARSAA
Kun on aika nostattaa tunnelmaa on aika ruokahifistellä hieman. Helppo tofun glaseeraus muscovadosiirapilla + parsaa = jackpot.
.
⭐️⭐️⭐️ LA: TÄYDELLINEN LAKSALAUANTAI
Hieman enemmän näpertämistä vaativa malesialainen laksa hurmaa maukkaasta liemestä pitävän yhden toisensa jälkeen. Kokeile vaikka!
.
✨✨✨ SU: HIMMEÄ MUNATON KOKKELI
Nyt on syntynyt aivan mieletön resepti vegaanisesta munakokkelista. Salaisena ainesosana @baba.fi pehme. Mmm, omnom ja mitä vielä.

Instagram filter used: Normal

View in Instagram ⇒