IGRESEPTI-TALLENNA MUISTIIN 🧑‍
Italialaisen keittiön pastaklassikko, pollo limonello, on vegaanisena versionakin niin hyvä ja nopea, että suosittelemme arjen upgreidaamista sillä.
🍽🥰
Näpertely minimoitu, kiitos uusien valmiiksi revittyjen ja paahdettujen Jalotofu Paahtopalojen. 
🍋
tee näin:
Laita pasta kiehumaan. HUOM! Varaa noin 75-100g spagettia per ruokailija.
.
Kuumenna pannulla margariinissa raastettu valkosipuli ja inkivääri, vaahterasiirappi ja kasvisliemikuutio.
.
Lisää kerma, kurkuma ja anna kiehua pari minuuttia. Lisää sitruunan kuori ja mehu. Lisää Paahtopalat (valmiiksi maistetut) kastikkeeseen ja anna hautua miedolla lämmöllä.
.
Pyöräytä valutettu pasta kastikkeen joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile korianterin ja kasvipohjaisen juustoraasteen kera.
Tarvitset:
*1 pkt Jalotofu Paahtopala Maustettu 250g
* 1 dl kaura- tai soijakermaa
* 1,5 rkl vegaanista margariinia tai öljyä
* 2 rkl nestemäistä makeuttajaa (esim. vaahterasiirappi tai agave)
* ½ kasvisliemikuutio murustettuna
* ½ rkl kurkumaa
* ½ sitruunan kuori ja mehu (luomu)
* 2 kpl valkosipulin kynttä
* 1 rkl tuoretta inkivääriä
* 200-400 g spagettia
* suolaa ja pippuria
* tuoretta korianteria
︎
Suora linkki reseptiin: 
https://jalotofu.fi/reseptit/helpoin-tofu-limonello-sitruunapasta/
.
.
.
🍋  🧑‍