Oletteko jo bonganneet uusimman @glorianruokajaviini -lehden?
Suosittelemme nappaamaan kyseisen numeron, koska vuoden parhaat ilmiöt on taas listattuna ja sieltä voi myös löytyä tuttuja, sekä uusia herkullisia tofu- ja tempereseptejä. ️️️️️
🏻‍🏻‍
Perjantain kunniaksi ja lehden innoittamana valmistimme tämän nopean ja helpon lounasreseptin: kermaperunat uusilla Paahtopaloilla ja mozzarellasalaatti. Mikä parasta, tämä koko resepti on valmistettu täysin kasvipohjaisista raaka-aineista.
Tarvitset:
(2-3 annosta)
1 pkt Jalotofu Paahtopala Maustettu 250g
500 g peruna-sipulisekoitusta
2 1/2 dl kaurakermaa
1/2 tl sitruunapippuria
1/2 tl suolaa
200g mozzarellaa (kasvipohjainen)
1 ps salaattisekoitusta 
1 pkt kirsikkatomaatteja
paahdettuja siemeniä
balsamicoa
Tee näin:
Kaada peruna-sipulisekoitus öljyttyyn uunivuokaan. Mausta pippurilla ja suolalla, kaada kerma päälle. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 50-60 minuuttia. Pese salaatti ja tomaatit. 
Paista tofuja pannulla pienessä määrässä öljyä, kunnes tarpeeksi rapea pinta tai käytä salaatissa sellaisenaan. Kokoa annos kermaperunoista, paahdetusta tofusta ja salaatista. Pirskota päällä hieman balsamicoa ja koristele paahdetuilla siemenillä.
.
.
.