SATOKAUSIRESEPTI: NOPEA¬†TOFU-NUUDELISALAATTI ūü•ô
Mitä herkkua! Helppo ja nopea kulhoruoka valmistuu kätevillä valmiiksi maustetuilla Jalotofu Paahtopaloilla ja satokauden parsasta, jotka sopivat yhdessä täydellisesti nuudelisalaatin joukkoon.
Tarvitset:
* 	1 pkt Jalotofu Paahtopala Maustettu (250 g)
* 	1 rkl öljyä paistamiseen
* 	1 pss Spice Up! Sataykastiketta (100 g)
* 	250 g vihreää parsaa
* 	2 levyä levyä (100 g) Spice Up! Täysjyvänuudeleita (gluteenittomia riisinuudeleita tarvittaessa)
* 	250 g piel de sapo -melonia (tai hunajamelonia)
* 	2 rkl soijakastiketta
* 	6 retiisiä
* 	1 lime
* 	¬Ĺ ruukkua tuoretta korianteria
* 	seesaminsiemeniä
* 	tuoretta chiliä
ūüßĎ‚ÄćūüŹĽ‚Äć
Paista valmiiksi maustettuja Jalotofu Paahtopaloja öljyssä pannulla, kunnes ne kuumenevat. Sekoita joukkoon sataykastike ja paista vielä muutama minuutti. Anna jäähtyä.
‚ÄĘ
Napsaise parsoista puiseva tyvi irti ja leikkaa parsat suupaloiksi. Kuumenna kattilassa vettä kiehuvaksi ja laita nuudelit sekä parsat kiehumaan. Keitä 3-4 minuuttia, kunnes nuudelit ovat kypsiä. Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä, jotta kypsyminen lakkaa. Anna jäähtyä.
‚ÄĘ
Lohko retiisit. Leikkaa melonista kuori ja poista siemenet. Leikkaa meloni suupaloiksi.
‚ÄĘ
Sekoita nuudelit, parsat, satay-tofu, retiisit ja melonit keskenään. Mausta nuudelisalaatti soijakastikkeella ja limen mehulla. Hienonna korianteri ja sekoita joukkoon. Ripottele pinnalle seesaminsiemeniä ja viimeistele tuoreella hienonnetulla chilillä.
‚ÄĘ
Nuudelisalaatti säilyy hyvin jääkaapissa pari päivää.
.
.
.
Tallenna resepti 
x  x @spiceup.fi