RAKKAAT ravintolat, kahvilat, työpaikkaruokalat, harrasteklubit jne.,
Olette meille paikkoja, joissa jaamme niin huippumerkitykselliset kuin arkisetkin hetket ystävien, sukulaisten, työkavereiden, joukkuekavereiden ja muidenkin tärkeiden porukoin kesken. Se, miten moni asia iloista, suruista, salaisuuksista, yhteisistä suunnitelmista elintärkeään keittiöpsykologiaan jaetaan juuri ruokapaikoissa, on aivan mieletöntä. Väitämme, että tämän kaipuu on ennennäkemättömän voimakasta! 
️
TSEMPPIHENGESSÄ toivomme, että alkanut kolme lockdown-viikkoa riittäisi ja että pääsisimme pian taas palauttamaan tätä kaivattua iloa elämään.  Mutta siihen asti, teemme kaikkemme, jotta tämän aikakauden vitsaus ei aiheuttaisi yhtään enempää tarpeetonta ahdinkoa myöskin näistä tärkeistä hetkistämme riippuvaiselle alalle. Kyllähän ammattilaisen valmistama lounas tai päivällinen vaan on ihan oma juttunsa. Puhumattakaan aamiaisesta. Vaikka sen nauttisikin kotona. 
ME Jalofoodsilla lähetämme (eko)energiaa kaikille teille ravintola-alan yrittäjille. Erityinen high five  lukuisille yhteistyöravintoloillemme, joihin kuuluvat muun muassa kuvien annosten takana vaikuttavat Fat Ramen, Green Hippo ja Hey Poke Helsinki. Muita legendaarisia kumppaneitamme ovat muun muassa Hanko Sushi, Cafe Bar No 9, Satama Bar & Bistro, Esther, Pihka Kaarti, RIVIERA, TOQYO Food Street, Ravintola Farang, Pupu - salaattia tositarkoituksella ja MONI MUU. Kiitos, kun liputatte huippumaukkaan ja kekseliään kasvisruoan puolesta nyt ja tämän koettelemuksen jälkeenkin! We love you!
🏻‍🧑‍
Jalofoods tukee alan toimijoita jatkuvasti sponsoiroinneilla ja yhteiskampanjoilla. Rakkaudesta lajiin, alaan, ihmisiin ja laadukkaaseen, innovatiiviseen ja vastuulliseen kasvisruokaan. Me selviämme tästä yhdessä! 🌍