Tallenna lämpimän Paahtopala salaatin talteen ja testaa viikonloppuna! 🥙
🧑‍
Reseptiyhteistyö @anniinaskitchen Lämmin tofu-paahtopala salaatti!🧡
Tämä ihana salaatti valmistuu yhdellä uunipellillä puolessa tunnissa, täydellistä näillä viileillä keleillä!
Käytin tässä salaatissa Jalotofun maustettua paahtopalaa joka on ihan super hyvä uutuus, tää on valmiiks kuivattu sekä jo maustettu eli kaikki tehty valmiiksi!
Lehtikaalia, bataattia, varsiparsakaalia, rapeaa jalotofun paahtopalaa, saksanpähkinää ja herkullinen sitruunainen tahini kastike!
Kun itse alotin kasvissyönnin tofun käsittely oli mulle ihan uus ja outo juttu, monet sanookin että ei tykkää tofusta kun ovat saaneet vaan mautonta pehmeetä tofua mutta tää on ihan eri maata, söin tätä suoraa paketista kylmänä kun oli niin hyvää, ihan mahtava uutuus!🤩
Ihanaa Torstaita!😙
-
Resepti kahdelle:
N 150g lehtikaalia
Varsiparsakaalia/varsikukkakaalia
1 keskikokoinen bataatti
Paketti Jalotofu paahtopala maustettu
Kourallinen saksanpähkinöitä
Oliiviöljyä
Suolaa, pippuria
Tahini kastike:
1 iso rkl tahinia
1 rkl sitruunanmehua
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl kylmää vettä
Ripaus suolaa
-
Kuori ja leikkaa bataatti kuutioiksi, levitä leivinpaperille pellille, päälle hieman oliiviöljyä sekä suolaa ja pippuria, paista uunissa 200c 10 min. Tällä välin pilko varsiparsakaalit sekä lehtikaali pienemmiksi ja avaa paahtopala paketti ja painele pakettia jotta tofu palat irtoilevat toisistaan. Kun bataatit ovat kypsyneet 10 min, siirrä ne yhteen kulmaan pellillä, lisää pellille lehtikaali sekä varsiparsakaali ja ripottele päälle hieman öljyä sekä suolaa. Kaada Jalotofu paahtopala paketti vielä pellille ja paista uunissa 10 min. Tee tällä välin tahini kastike sekoittamalla kaikki ainekset yhteen kulhossa.
Ota pelti uunista, sekoita kaikki yhteen joko kulhossa tai pellillä, päälle saksanpähkinöitä ja tarjoile kastikkeen kanssa.
.
.
.
&