Tämän viikon kasvisruokalista, voilà! 🍽 Mukana uusi trendi pääsiäismaanantaille ja sen jälkeen pikapikapikaruokaa, koska sitä nyt vaan tarvitaan. 🙃
.
✅ Lataa ruokalista, tsekkaa reseptit, valitse omasi, tee ostoslista ja ota viikkoon mukaan taas ripaus survivalhenkeä! 
Reseptit löydät
.
👉 jalotofu.fi/reseptit
💚 Kevät on täällä ja kesäkin tulee! 💚
.
💫💫💫 MA: NEXT-LEVEL “NAKIT” JA MUUSSI BOWL
Trendikkään kulhoruoan uusi tuleminen! Nyt nimittäin sen pohjana on good old muussi, päälle rapeita tofu”nakkeja”, sieniä, herneitä ja punaviinikastike.
.
🔥🔥🔥TI: NERONLEIMAUS-VEGEPELTI
Kun (taas) tarvitaan jotain nopeaa, mutta ravitsevaa arkiruokaa! Tähän tarvitaan vain pelti, suosikkivihannekset ja tofua. Uuni hoitelee ne rapeiksi ja maukkaiksi.
.
⭐️⭐️⭐️ KE: UUDEN AJAN VOIKKARIT
Kuka sanoi, että leipä ei voisi toimia pääruokana? Pötyä! Kunhan valitsee laadukasta leipää, ruokaisat täytteet ja kruunaa ne rapealla tofumurulla.
.
✨✨✨ TO: PIKAPIZZATORSTAI
Nyt vietetäänkin pizzatorstaita, koska miksi ei? Tämän nopeammaksi itse täytetty pizza tuskin voisi mennä, kiitos tempen!
.
🌞🌞🌞 PE: TUHDIT SALAATTIVENEET 
Viikonloppu purjehtii paikalle pirteiden salaattiveneiden siivittämänä. Miten helppo ja hauska tapa saada koko kotijengi syömään salaattia tacojen tapaan!
.
🌸🌸🌸 LA: GRILLIKAUSI AUKI -VARTAAT
Nyt on selvästi sopiva aika korkata grillikausi. Tofuvartaat ovat jo nyt klassikko. Ihana maku niihin tulee esim teriyaki- tai hoisinkastikkeesta.
.
🌱🌱🌱 SU: VEGEPEKONIA SOSEKEITOSSA
Rentoon sunnuntaihin sopii sekä nopeasti surautettava, samettinen keitto että sen päälle hämmästyttävästi pekonin virkaa toimittava tempe

Instagram filter used: Normal

View in Instagram ⇒