Tämän viikon ruokalista, olepa hyvä! 😎 Se sisältää klassikkoja arkeen ja juhlaruokia erikoiseen, mutta kuitenkin kuplivaan vappuun. Vaikka sitä juhlitaankin nyt lähinnä omassa kuplassa, ei ole tarvetta tinkiä hyvästä kevätfiiliksestä! 🥳
.
✅ Lataa ruokalistamme, pidä ikinaamari hassuna ja iloisena, simalasi ainakin puoliksi täytenä ja nauttikaamme vappuviikosta!
.
Reseptit löydät 👉 jalotofu.fi/reseptit
Lataa lista reseptilinkkeineen:
👓 jalotofu.fi/kasvisruoat-viikon-ruokalista/ 👓
.
✨✨✨ MA: MUTKAT SUORIKSI -MAKARONILAATIKKO
Koska maanantai. Ja silloinhan kaikki haluaa jotain tuttua ja turvallista, ja aina vaan niin ihanaa. Tosin nyt suoristetaan mutkat, mausta tinkimättä!
.
⭐️⭐️⭐️ TI: UUNIRIISIN VOITTAMATON PALUU
HUOM! UUSI RESEPTI PALLURA
Tämän helpompaa, täyttävämpää ja maukkaampaa kotilounasratkaisua saa etsiä. Ainesosia muutama, vaiheitakin, silti helppo! Ja nam!
.
🌱🌱🌱 KE: TÄYTELÄINEN EI-KALAKEITTO
Supisuomalainen, kermainen kalakeittoklassikko tähän päivään päivitettynä. Kermainen, mutta ilman kermaa. Merellinen, mutta ilman kalaa!
.
🌸🌸🌸 TO: VAPUN MAUKKAIN PARSAPIIRAS
Vappu ja parsa — varmoja kevään merkkejä. Kylmäsavusta twistinsä saava piiraamme niittää kehuja. Säästä huomisen piknikille!
.
🌞🌞🌞 PE: PIKNIKIN PARAS PERUNASALAATTI 
Oman perheporukankin pieni vappupiknik on silti vappupiknik. Herkkueväissä ei himmailla, ja siksi tämä perunasalaatti tulee mukaan.
.
🔥🔥🔥 LA: RETKIPÄIVÄN PATONKIHITTI
Ylös, ulos ja kevään pörriäisiä bongaamaan! Mukaan tietysti eväät. Miten olisi täytetty patonki, jonka väliin notskilla rapeaksi paistettua tempeä?
.
💫💫💫 SU: NÄPPÄRÄ HUMMUSSALAATTI
Näyttävä ja trendikäs tapa rakentaa erinomaisen ruokaisa salaatti? Koota se hummuksen päälle ja viimeistellä rapealla tofulla. Tästä näin

Instagram filter used: Normal

View in Instagram ⇒