Tofun valmistaminen on helppoa ja lopputuloksesta tulee aina yhtä täydellinen, kun muistat pari sääntöä: 
Kuivaa pakkauksesta otettu tofu puristamalla siitä nestettä esim keittiöpyyhkeessä tai talouspaperissa.
Leikkaa tai revi tofu haluamaasi muotoon (kuutio, siivu, kanasuikaleen kokoinen pala, muru).
Kuumenna kuiva pannu kuumaksi, lisää tofut, pyörittele lastalla kunnes niiden pinta saa väriä.
Lisää öljy, paista noin 5 minuuttia rapeaksi. Vähennä lämpöä, pirskottele päälle hieman soijakastiketta.
Laske lämpöä vielä lisää ja kaada sekaan 1 dl teriyakikastiketta. Sekoita 1 min ja ota pois levyltä. Valmista!
🧑‍🏻‍
jalotofu.fi/onnistu-kasvisruoassa-rapea-teriyaki-tofu/