Uusi tälle viikolle!
👩‍🍳🙌👩‍🍳 Aasiahenkistä arkea + pääsiäispyhien fiilistelyruokia, olkaahan hyvät.
👇
✅ Copy with pride, tai lataa lista reseptilinkkeineen verkkosivultamme (kohdasta Blogi). Reseptit löydät 👉 jalotofu.fi/reseptit 👈 💚 Keväistä kotiviikkoa ja mahdollisimman rentouttavaa ja herkullista poikkeuspääsiäisen aikaa!
.
⭐️⭐️⭐️ MA: INTIAN PIKAHITTI: KORMAKASTIKE
Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, mutta tämä ruoka valmistuu kourallisesta raaka-aineita, eikä vaadi sen suurempia kokkitaitoja. Ja on HERKKUA
.
🌸🌸🌸 TI: RUOKAISA “KANA”SALAATTI
Mahtava uusi salaatti-idea ihanalla aasiahenkisellä kastikkeella ja pannumarinoidulla, kanaa muistuttavalla tofulla. Vie kielen ja mielen kevääseen!
.
💫💫💫 KE: (LIIAN?) HELPPO KERMAINEN SATAY
Kermainen, suolaisenmakea ja pähkinäinen Satay-kastike löytyy käyttövalmiina kaupan hyllyltä, ja loputkin annoksesta valmistuu käden käänteessä.
.
🔥🔥🔥 TO: IKISUOSIKKI BUTTER “CHICKEN”
Tässä kohtaa viikkoa täyteläinen, kermainen, mausteinen, intialainen butter chicken tofulla toimii täydellisesti arkiviikon toiveikkaana päätösateriana.
.
🌞🌞🌞 PE: PITKÄPERJANTAIN PARSAPIIRAS BEST
Koska kevät ja uuden sadon parsaa alkaa olla saatavilla. Koska pääsiäispyhä ja aikaa nautiskella yhdessä. Uutta twistiä parsapiirakkaan savutofulla!
.
🌱🌱🌱 LA: PIDETTY HUIJAUS ELI PALAK “PANEER”
Monen suosikki intialaisten ravintoloiden listoilta vegaanisena versiona. Samalla herkullinen tapa lisätä pinaattia ruokailuun.
.
✨✨✨ SU: PÄÄSIÄISPÄIVÄN KÄRISTYS
Suomalaisten kotiruokien klassikko, käristys, kasvisversiona? Mahdollista! Koska tempe muuntautuu mihin vaan

Instagram filter used: Normal

View in Instagram ⇒