­čąś
Starttaa viikonloppu ta╠łlla╠ł kiinalaisravintoloiden klassikkoreseptilla╠ł, jonka pa╠łivitimme sesongin veriappelsiinilla . Makean suolainen ja mausteinen KUNG PAO onnistuu ta╠łydellisesti myo╠łs tofulla, ellei jopa paremmin. Resepti valmistuu noin puolessa tunnissa ja uusilla valmiiksi revityilla╠ł ja paahdetuilla Paahtopaloilla viela╠łkin nopeammin. 
PS. Saimme jo innoikkaimmilta reseptin testaajilta palautetta, etta╠ł "Ta╠łma╠ł resepti menee makean suolaisten reseptien top 5:een ´ŞĆ´ŞĆ´ŞĆ´ŞĆ´ŞĆ!"
­čžĹÔÇŹ­čąś
Testaa itse ja laita reseptisivuillemme oma arviosi ohjeesta (2.2 mennessa╠ł) niin olet 4 x50ÔéČ K-ryhma╠łn lahjakorttien arvonnassa! Alkupera╠łinen lo╠łytyy FB-sivumme ensimma╠łisesta╠ł postauksesta.
suora linkki biossa 
jalotofu.fi/reseptit/klassikkoresepti-kung-pao-tofukastike/
#satokausihedelma╠ł