Vika (vajaa) viikko etäkoululaisten ja -työläisten yhteisiä arkilounaita, joten pistetäänpä suosituimmat herkkureseptimme viikon ruokalistalle. 😍😋 Loppuviikosta nautiskellaankin etälounaita enemmän aikuisten kesken, joten valitsimme listalle aikuiseen makuun sopivimmat suosikkimme. Herkullista viikkoa!
.
Reseptit löydät 👉 jalotofu.fi/reseptit
.
🌸🌸🌸🌸🌸 MA: IKISUOSIKKI KOOKOS-TOFU-KORMA
👇
Yksi sivustomme suosikkiresepteistä ansaitsee paikkansa maanantaille. Täyteläistä, mausteista, kermaista, suolaisenmakeaa. Ja rapeaa tofua. Perfect!
.
💫💫💫💫💫 TI: MEHEVÄ PIKALASAGNE
Arkinen lasagne muuntuu pikaversioksi makua unohtamatta, kun apuna on hummus ja savutofu. Ja kaupan valmis tomaattikastike.
.
🌞🌞🌞🌞🌞 KE: ETÄARJEN PÄÄTÖS:
HODARIT x 3
Hodarit kolmella tapaa – sopii vähintäänkin täydellisesti päättämään etäkoulu. Ja lukuvuosi kesäkuussa. Jokaiselle oma täytteensä.
.
🔥🔥🔥🔥🔥TO: RAPEAA TOFUA TAHINI-SRIRACHAKASTIKKEELLA
Pientä potkua nuudeli-salaatti-lounaaseen saadaan tällä  i h a n a l l a  tahini-srirachakastikkeella. Aikuiseen makuun, nam!
.
✨✨✨✨✨ PE: AASIAHENKINEN “KANA”SALAATTI
Työviikon kruunaa todella raikas, aasialaisia makuja pursuileva “kana”salaatti. Korianteria rakastavan unelma, ei-fani voi sen skipata.
.
🌱🌱🌱🌱🌱 LA: ÜBER-KASVISTORTILLAT
Tässä kerrassaan mainio, kätevä kooste erilaisista täytteistä kasvistortilloihin. Rapeaa tofua eri muodoissa ja lisukkeita fiiliksen mukaan. Valkkaa omasi!
.
⭐️⭐️⭐⭐️⭐️ SU: AINA TOIMIVA “BUTTER CHICKEN”
Viikon – ja kasvisruokalistojemme – päätös ei voisi olla mikään muu kuin supersuosittu, vegaaninen intiaklassikko “butter chicken”. Check

Instagram filter used: Normal

View in Instagram ⇒