Cashew-mustikkajäätelö

(1)
120 min 4annosta

Ainesosat

1 1/2 pkt Jalotofu pehmeää
1 dl cashewtahnaa (löytyy hyvinvarustetuista luontaistuotekaupoista)
1 sitruuna
2 dl soijakermaa
4 dl hienoa intiaanisokeria
2 dl mustikoita
1 tl vaniljajauhetta

Näin valmistat

1. Keitä mustikat ja 2dl sokeria kasaan. Jäähdytä seos ja laita pakastimeen jähmettymään.

2. Survo sauvasekottimella loput sokerista, Jalotofu, soijakerma, sitruunamehu ja vanilja tasaiseksi taikinaksi.

3. Laita taikina jäätelökoneeseen ja aja jäätelöksi.

4. Annostele muovirasiaan kerroksittain jäätelöä ja kokoon keitettyä mustikkaa.

5. Anna jäätyä muutama tunti ja tarjoillessasi koristele mustikoilla ja cashewpähkinöillä.

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme