Ainesosat

Yleiset reseptit
  • 1 pkt Jalotofu Paahtopala Maustamaton 250g
  • ½ dl Jim Lim Tamarind -kastiketta
  • ½ dl Jim Lim Sweet Chili -kastiketta
  • 1 dl Paahdettuja maapähkinöitä
  • 1 dl mintunlehtiä
  • 1 dl thaibasilikan lehtiä
  • ½ limen mehu
  • 10 kpl kirsikkatomaattia, halkaistu
  • ½ kurkku
  • 1 kpl porkkana, kuorittuna
  • 1 cm pala retikkaa, kuorittuna
  • 250 g pavun ituja
  • 200 g vihreä papu (esim. haricot vert), leikattuna 3 cm paloiksi
  • ½ punainen pitkä chili renkaiksi leikattuna, ilman siemeniä
  • 1 kpl kevätsipulinvarsi, renkaiksi leikattuna
  • suolaa
  • öljyä paistamiseen

JIM LIM by FARANG-RESEPTI: ”SOM TUM” GOES SATOKAUSI & TOFU ohje

  • Paista Jalotofu Paahtopaloja pannulla kullanruskeaksi tilkassa öljyä, kunnes ne ovat sopivan rapeita. Mausta suolalla. Nosta tofupalat pannulta kulhoon, anna jäähtyä. Mausta palat sweet chili -kastikkeella.

    Suikaloi kurkku, porkkana ja retikka pitkiksi ja ohuiksi siivuiksi. Lisää kaikki kasvikset kulhoon, sekoita.

    Lisää kulhoon vielä pähkinät, yrtinlehdet ja Paahtopalat.

    Purista limen mehu tamarindi-kastikkeeseen, ja lisää kastike salaatin joukkoon

    Sekoita salaatti kaksin käsin nostellen ja tarjoa!

  • Arvostele resepti

    Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *.

Jaa resepti

Jalotofu reseptikirjat

Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.