Grillattu Jalotofu mieto chili kasviksilla

(1)
15 min 4-6 annosta

Ainesosat

4 pkt Jalotofu Mieto Chili Paistopalaa
500 g tuoretta vihreää parsaa
1 kpl kesäkupitsaa
1 kpl sipulia
1 pkt herkkusieniä
8 keitettyä uusia perunoita
2 rlk öljyä
Tarjoiluun:
1 pkt kirsikkatomaatteja
1 pkt vuonankaalia
1 prk kapriksia

Näin valmistat

Pese kaikki kasvikset puhtaiksi. Leikkaa sipuli, herkkusienet, kesäkurpitsa ja keitetyt perunat siivuiksi tai lohkoiksi. Huuhtele myös parsa ja leikkaa pari senttimetriä tyvestä pois. Laita grilli lämpenemään ja voitele huolellisesti kaikki kasvikset öljyllä. Laita kaikki öljytyt kasvikset grilliin sen sytyttämisen jälkeen, jolloin ne ehtivät kypsyä muun ruuanlaiton aikana.

Grillaa kasviksiin kaunis pinta ja laita ne folion sisään odottelemaan tarjoilua.Leikkaa Jalotofu pituussuunnassa kahdeksi pihviksi. Voitele Jalotofu myös kevyesti öljyllä ja grillaa nopeasti grillissä tai pannussa tofuihin rapea pinta. Kokoa kaikista aineksista kesäinen grilliateria ja nauti!

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme