Ainesosat

Tofupyörykät
  • 1 pkt luomu Jalotofu Maustamaton (Kylmäsavu, Hempnut tai Marinoitu)
  • 1 ps luomu falafelmix 275g (esim. Urtekram)
Lisäksi:
  • 1 tl suolaa
  • ½-1 tl juustokuminaa
  • öljyä paistamiseen
  • pippuria myllystä

* Voit kokeilla myös Mieto Chili tai punajuuritofu-pihvejä pyörykkämassaan

Helppo ja maistuva luomu “Jalofel”-pyörykkä ohje

  • Ota tofu pakkauksesta ja kuivaa se talouspaperiin tai keittiöpyyhkeeseen. Murustele Jalotofu käsillä kulhoon, niin pieneksi muruseksi kuin pystyt. Kaada joukkoon falafelmix ja sekoita massa hyvin haarukalla. Keitä 4 dl kiehuvaa vettä ja kaada se massan sekaan. Sekoita hyvin ja anna vetäytyä 15 min.

  • Pyörittele yksi pyörykkä ja paista se kokeeksi – tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa, juustokuminaa ja mustapippuria. Pyörittele massa pyöryköiksi ja paista öljyssä pannulla kullanruskeiksi.

  • VINKKI: Tämä resepti sopii myös hyvin falafel-pihvien ja nugettien valmistamiseen.

  • Arvostele resepti

    Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Required fields are marked *.

Jaa resepti

Jalotofu reseptikirjat

Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.