Italialainen tomaatti-Jalotofupata

(1)
30 min 4annosta

Ainesosat

1 pkt Jalotofu marinoitua
kylmäpuristettua oliiviöljyä
¼ tl chilijauhetta
2 tl paprikamaustetta
½ tl korianteria
1 prk tomaattimurskaa
1 pieni purkki tomaattipyreetä
3 rkl raakaruokosokeria
2 sipulia
1 porkkana
kapriksia
soijakastiketta
3 valkosipulinkynttä
½ sitruuna
oreganoa ja muita yrttejä
tuoretta basilikaa koristeluun

Näin valmistat

1. Lämmitä öljyä hetki pannulla ja lisää paprika, chili, kurkuma ja korianteri. Anna öljyn paistua kunnes tunnet mausteista irtoavan voimakkaan tuoksun.

2. Kuutioi Jalotofu ja paista kuutiot mausteöljyssä.

3. Lisää loraus soijakastiketta, kuutioi sipulia anna, lisää se wokkiin ja ruskista hetki korkealla lämmöllä.

4. Lisää pilkottu porkkana, vähennä lämpöä ja anna paistua muutama minuutti.

5. Lisää tomaattimurska ja -pyree, sekä sokeri ja kaprikset.

6. Purista sitruunan mehu joukkoon, lisää yrtit ja anna hautua muutama minuutti.7. Koristele reilulla määrällä tuoretta basilikaa ja tarjoile esimerkiksi tuorepastan kera.

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme