Ainesosat

Yleiset reseptit
  • 1 pkt Jalotofu Hempnut (270 g)
  • 3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 2 rkl tuoretta inkivääriä hienonnettuna
  • 1 punainen chilipaprika hienonnettuna (siemenet poistettuna)
  • n. 3 rkl rypsiöljyä paistamiseen
  • 2 isoa sipulia
  • 3 varsisellerin vartta
  • 1 punainen paprika
  • 3 rkl soijakastiketta tai maun mukaan
  • 2 dl vettä
  • tuoretta korianteria

Itämainen Jalotofu hempnut paistos ohje

  • Leikkaa Soya Jalotofu hempnut tasakokoisiksi kuutioiksi.

  • Hienonna valkosipulinkynnet, kuorittu inkivääri ja chilipaprika.

  • Ota puolet silpusta sivuun ja kääntele tofupalat joukkoon.

  • Kuori sipulit ja lohko ohuiksi lohkoiksi.

  • Viipaloi varsisellerin varret ja paprika.

  • Kuumenna öljy pannulla ja pikapaista loput valkosipulit, inkivääri ja chilipaprika sekä sipuli, varsiselleri ja paprika.

  • Lisää joukkoon soijakastike ja vesi. Kuumenna. Nosta sivuun.

  • Kuumenna muutama ruokalusikallinen öljyä pannulla ja paista tofukuutioita kokoajan varovasti käännellen.

  • Yhdistä ainekset ja kuumenna. Silppua annoksen päälle tuoretta korianteria.

  • Tarjoa sellaisenaan tai riisin tai muun ruoan lisänä.

  • Vinkki! Voit halutessasi maustaa ruokaa soijakastikkeella oman makusi mukaan.

Jaa resepti

Jalotofu reseptikirjat

Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.