Ainesosat

Yleiset reseptit
  • ½ pkt Jalotofu Kylmäsavu
  • reilu kourallinen rucolaa
  • ¾ dl pakaste puolukoita
  • 70 g tomaattisosetta
  • 2 tl kuivattua basilikaa
  • 80 g juustoraastetta
  • 3 ½ dl spelt- tai vehnäjauhoja
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • suolaa
  • 1 pss kuivahiivaa

Jalosavutofu-rucolapizza ohje

  • Sekoita jauhot, hiiva ja maun mukaan (vajaa puolisen teelusikallista) suolaa.

  • Lisää kädenlämpöistä vettä noin ¾ dl. Vaivaa taikinaa kunnes saat siitä tasaista. Lisää öljy ja vaivaa vielä noin 5 minuuttia. Anna kohota lämpimässä paikassa noin 20 minuuttia.

  • Kaulitse taikinasta tasainen pizzapohja (tai kaksi pienempää pohjaa).

  • Sivele päälle tomaattisose, johon on sekoitettu basilika.

  • Asettele päälle rucola, sekä ohuiksi siivuiksi leikattu Jalotofu.

  • Ripottele lopuksi juustoraaste pinnalle ja paista uunissa 225 C:ssa kunnes juusto on saanut hieman väriä ja pohja näyttää kypsältä.

  • Ripottele päälle jäisiä puolukoita ja tarjoile heti.

Jaa resepti

Jalotofu reseptikirjat

Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.