Ainesosat
Näin valmistat
Sekoita jauhot, hiiva ja maun mukaan (vajaa puolisen teelusikallista) suolaa.
Lisää kädenlämpöistä vettä noin ¾ dl. Vaivaa taikinaa kunnes saat siitä tasaista. Lisää öljy ja vaivaa vielä noin 5 minuuttia. Anna kohota lämpimässä paikassa noin 20 minuuttia.
Kaulitse taikinasta tasainen pizzapohja (tai kaksi pienempää pohjaa).
Sivele päälle tomaattisose, johon on sekoitettu basilika.
Asettele päälle rucola, sekä ohuiksi siivuiksi leikattu Jalotofu.
Ripottele lopuksi juustoraaste pinnalle ja paista uunissa 225 C:ssa kunnes juusto on saanut hieman väriä ja pohja näyttää kypsältä.
Ripottele päälle jäisiä puolukoita ja tarjoile heti.
Arvostele resepti
Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty
Vastaa
Ota tofu haltuun
JALOTOFU RESEPTIKIRJAT
Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.
Lataa reseptikirjamme
Mitä muut sanovat
Arvostelut