Ainesosat

Yleiset reseptit
  • 1 paketti Jalotofun hampputofua
  • Pieni parsakaali
  • 2 sellerin vartta
  • 1 vihreä omena
  • Kourallinen pilkottua tuoretta persiljaa
  • 3 rkl kurpitsansiemeniä
  • 4 rkl rkl turkkilaista jukurttia
  • 1 rkl rkl oliiviöljyä
  • Puolikkaan sitruunan mehut
  • 1 rkl rkl tuoretta inkivääriä raastettuna/pieninä paloina
  • 1 rlk rlk omenaviinietikkaa
  • 2 rkl rkl dijon-sinappia
  • ½ tl kuivattua oreganoa
  • Mustapippuria ja merisuolaa

Jalotofu Detox-salaatti ohje

  • Paloittele parsakaali pieniksi kukinnoiksi ja höyrytä niitä vajaa viisi minuuttia. Huuhtele kukinnot lopuksi kylmässä vedessä, jotta kypsyminen loppuu. Paloittele tofu kuutioiksi ja paista niitä pannulla tilkassa öljyä muutaman minuutin ajan, jotta saat niihin hieman väriä. Kaada parsakaali ja tofupalat kulhoon. Silppua varsiselleri ja omena pieniksi paloiksi ja lisää sekaan. Lisää myös persilja ja kurpitsansiemenet. Sekoita kulhossa jukurtti, oliiviöljy, sitruunamehu, silputtu inkivääri, omenaviinietikka, dijon-sinappi ja mausteet. Kaada kastike kulhoon kaikkien ainesten päälle ja sekoita. Laita jääkaappiin hetkeksi. Tarjoile ja nauti!

Jaa resepti

Jalotofu reseptikirjat

Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.