Jalotofu Detox-salaatti

(1)
Tämä raikas mutta täyteläinen salaatti sisältää runsaasti kehoa virkistäviä ja puhdistavia raaka-aineita, jotka piristävät nuutunutta oloa samalla kun täyttävät vatsan.

Ainesosat

1 paketti Jalotofun hampputofua
Pieni parsakaali
2 sellerin vartta
1 vihreä omena
Kourallinen pilkottua tuoretta persiljaa
3 rkl kurpitsansiemeniä
4 rkl rkl turkkilaista jukurttia
1 rkl rkl oliiviöljyä
Puolikkaan sitruunan mehut
1 rkl rkl tuoretta inkivääriä raastettuna/pieninä paloina
1 rlk rlk omenaviinietikkaa
2 rkl rkl dijon-sinappia
½ tl kuivattua oreganoa
Mustapippuria ja merisuolaa

Näin valmistat

Paloittele parsakaali pieniksi kukinnoiksi ja höyrytä niitä vajaa viisi minuuttia. Huuhtele kukinnot lopuksi kylmässä vedessä, jotta kypsyminen loppuu. Paloittele tofu kuutioiksi ja paista niitä pannulla tilkassa öljyä muutaman minuutin ajan, jotta saat niihin hieman väriä. Kaada parsakaali ja tofupalat kulhoon. Silppua varsiselleri ja omena pieniksi paloiksi ja lisää sekaan. Lisää myös persilja ja kurpitsansiemenet. Sekoita kulhossa jukurtti, oliiviöljy, sitruunamehu, silputtu inkivääri, omenaviinietikka, dijon-sinappi ja mausteet. Kaada kastike kulhoon kaikkien ainesten päälle ja sekoita. Laita jääkaappiin hetkeksi. Tarjoile ja nauti!

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme