Jalotofu Detox-salaatti
Ainesosat
Näin valmistat
Paloittele parsakaali pieniksi kukinnoiksi ja höyrytä niitä vajaa viisi minuuttia. Huuhtele kukinnot lopuksi kylmässä vedessä, jotta kypsyminen loppuu. Paloittele tofu kuutioiksi ja paista niitä pannulla tilkassa öljyä muutaman minuutin ajan, jotta saat niihin hieman väriä. Kaada parsakaali ja tofupalat kulhoon. Silppua varsiselleri ja omena pieniksi paloiksi ja lisää sekaan. Lisää myös persilja ja kurpitsansiemenet. Sekoita kulhossa jukurtti, oliiviöljy, sitruunamehu, silputtu inkivääri, omenaviinietikka, dijon-sinappi ja mausteet. Kaada kastike kulhoon kaikkien ainesten päälle ja sekoita. Laita jääkaappiin hetkeksi. Tarjoile ja nauti!
Arvostele resepti
Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty
Vastaa
Ota tofu haltuun
JALOTOFU RESEPTIKIRJAT
Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.
Lataa reseptikirjamme
Mitä muut sanovat
Arvostelut