Jalotofu-herkkuleivät

(1)
Ihana välipala, lounas, iltapala, illanistujaisherkku! Tässä resepti, joka sopii monenlaisiin tilanteisiin.

Ainesosat

Jalotofu-herkkuleivät
4 isoa paahtoleipäviipaletta
oliiviöljyä paistamiseen
Lisäksi:
oliiviöljyä paistamiseen
2-4 Jalotofu (mieto chili paistopalaa, annoskokoinen tai Jalotofu Vegeström punajuuripihviä)
4 isoa herkkusientä lohkoina
8-12 miniluumutomaattia
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
½-1 chilipaprika hienonnettuna
oliiviöljyä + ½ kesäkurpitsa ohuina lastuina
suolaa
mustapippuria myllystä
Pinnalle:
tummaa balsamicokastiketta

Näin valmistat

Ohje:

Varaa ainekset esille ja esikäsittele ne. Paahda paahtoleivät molemmin puolin rapeiksi kuumalla pannulla oliiviöljyssä.

Kuumenna oliiviöljy pannulla ja paista Jalotofu chili paistopalat molemmin puolin lämpimiksi. Lisää pannulle herkkusienilohkot, miniluumutomaatit, hienonnetut valkosipulikynnet ja hienonnettu chilipaprika. Kääntele, kunnes ainekset kypsyvät sopiviksi. Nosta sivuun.

Ota kesäkurpitsasta ohuita lastuja juustohöylällä ja paista ne molemmin puolin kuumalla pannulla oliiviöljyssä. Mausta kasvikset suolalla ja mustapippurilla.

Laita Jalotofu ja kasvikset paahdettujen leipäviipaleiden päälle ja valuta päälle tummaa balsamicokastiketta. Tarjoa heti!

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme