Ainesosat

Yleiset reseptit
  • 2/3 pkt Jalotofu maustamatonta
  • 1 ½ tl jauhettua juustokuminaa
  • 1 ½ tl jauhettua fenkolia
  • 1 ½ tl jauhettua korianteria
  • 3 rkl oijakastiketta
  • ½ suolaa
  • 300 g nuudeleita (kuivapaino)
  • 300 g pakasteherneitä
  • 1 iso sipuli
  • 2 isoa valkosipulin kynttä
  • 3 dl pilkottua kiinankaalia
  • 200 g kirsikkatomaatteja
  • öljyä paistamiseen

Jalotofu-hernenuudelit ohje

    1. Kaada öljyä kuumalle pannulle. Lisää jauhetut mausteet ja paista hetki öljyssä.
    2. Lisää pannulle hienonnettu sipuli, valkosipuli ja kuutioitu Jalotofu.
    3. Keitä nuudelit suolavedessä. (Reseptissä käytetty korkealaatuisia japanilaisia Udon -riisinuudeleita)
    4. Lisää paistokseen herneet, puolitetut tomaatit ja kiinankaali ja paista noin 5 min. Mausta soijakastikkeella.
    5. Valuta kypsät nuudelit ja sekoita paistoksen sekaan. Mausta tarvittaessa suolalla. Tarjoile!

Jaa resepti

Jalotofu reseptikirjat

Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.