Jalotofu-kapris-rucolasalaatti

(1)
30 min 3annosta

Ainesosat

1 pkt Jalotofu hempnutia
kourallinen rucolaa
2/3 kurkkua
1 avokado
2 dl vihreitä papuja
50 g parmesanlastuja
1 sitruuna (mehu + kuori)
1,5 dl perunajauhoa
1 kananmuna
2/3 tl suolaa
rypsiöljyä paistamiseen
2 dl ruohosipulia
60 g kapriksia

Näin valmistat

1. Raasta sitruunasta kuori kulhoon. Sekoita sekaan perunajauhot ja suola.

2. Riko muna ja vatkaa tasaiseksi. Leikkaa Jalotofu siivuiksi ja pyörittele ensin munassa ja sitten jauhoseoksessa. Paista reilussa määrässä rasvaa kuumalla pannulla.

3. Laita kaprikset, sitruunan mehu ja ruohosipuli kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi.

4. Asettele Jalotofut lautasille, annostele päälle kapriskastiketta.

5. Pilko kurkku ja avokado ja asettele ne rucolan ja valutettujen (kypsien) papujen kera Jalotofujen päälle. Ripottele päälle parmesanlastut ja tarjoile.

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme