Ainesosat

Yleiset reseptit
  • 1 pkt Jalotofu hempnutia
  • kourallinen rucolaa
  • 2/3 kurkkua
  • 1 avokado
  • 2 dl vihreitä papuja
  • 50 g parmesanlastuja
  • 1 sitruuna (mehu + kuori)
  • 1,5 dl perunajauhoa
  • 1 kananmuna
  • 2/3 tl suolaa
  • rypsiöljyä paistamiseen
  • 2 dl ruohosipulia
  • 60 g kapriksia

Jalotofu-kapris-rucolasalaatti ohje

    1. Raasta sitruunasta kuori kulhoon. Sekoita sekaan perunajauhot ja suola.
    2. Riko muna ja vatkaa tasaiseksi. Leikkaa Jalotofu siivuiksi ja pyörittele ensin munassa ja sitten jauhoseoksessa. Paista reilussa määrässä rasvaa kuumalla pannulla.
    3. Laita kaprikset, sitruunan mehu ja ruohosipuli kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi.
    4. Asettele Jalotofut lautasille, annostele päälle kapriskastiketta.
    5. Pilko kurkku ja avokado ja asettele ne rucolan ja valutettujen (kypsien) papujen kera Jalotofujen päälle. Ripottele päälle parmesanlastut ja tarjoile.

Jaa resepti

Jalotofu reseptikirjat

Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.