Jalotofu- kukkakaaligratiini

(1)
60 min 4

Ainesosat

1 pkt Jalotofu kylmäsavua
1 iso kukkakaali
2 kananmunaa
1,5 dl maitoa tai kauramaitoa
suolaa
mustapippuria
valkopippuria
50 g juustoraastetta
(maustamatonta sulatejuustoa)

Näin valmistat

1. Revi kukkakaali palasiksi ja esikeitä muutama minuutti.

2. Murenna Jalotofu uunivuokaan ja sekoita kukkakaalit sekaan.

3. Sekoita kananmunat, maito ja mausteet (halutessasi myös hieman maustamatonta sulatejuustoa) ja kaada vuokaan kukkakaali-Jalotofuseoksen päälle.

4. Paista uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia. Lisää pinnalle juustoraaste ja paista vielä noin 15 minuuttia. Tarjoile esim perunamuusin kera!

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme