Jalotofu Mieto Chili salaatti ja Inkivääri-korianterivinegrette
Ainesosat
Näin valmistat
Valmista vinegrette. Kuori valkosipuli ja inkivääri, sekä lisää korianterinoksat ja chili kulhoon tai blenderiin. Lisää muut ainekset ja soseuta. Ravista/sekoita ennen käyttöä!
Esivalmistele salaattipohja. Vuole kurkusta juustohöylällä tai mandoliinilla kurkun mittaisia viipaleita. Kuori porkkana ja vuole kuorijalla pituussuunnassa porkkanasta pitkiä ”nauhoja”. Leikkaa retiisi ohuiksi viipaleiksi jääveteen (tulee rapeammaksi). Leikkaa chilit poikittain ympyröiksi. Nypi korianterin lehdet.
Laita pannu kuumenemaan. Pannun kuumennettua lisää öljyt ja paista Jalotofu Mieto Chili kullanruskeaksi. Rakenna ainesosista annos niin että kurkku on lautasen keskellä ympyränä ja pohjalla on Silmusalaattia, jonka päälle tulee vähän kastiketta. Laita muut kasvikset ilmavasti salaatin päälle ja kruunaa annos paistetulla Jalotofulla.
Koristele paahdetuilla seesaminsiemenillä, chilin viipaleilla ja korianterin lehdillä. Kastiketta voi tarjoilla pienestä kulhosta salaatin vieressä.
Arvostele resepti
Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty
Vastaa
Ota tofu haltuun
JALOTOFU RESEPTIKIRJAT
Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.
Lataa reseptikirjamme
Mitä muut sanovat
Arvostelut