JALOTOFU PAAHTOPALA KASVISTAGINE
Ainesosat
Näin valmistat
Lohko sipuli ja porkkanat paloiksi. Hienonna valkosipuli. Lämmitä padassa oliiviöljy ja kuullota sipuleita ja porkkanoita käännellenmuutama minuutti. Paloittele munakoiso ja paprika ja lisää pataan, jatka paistamista, kunnes kasvikset saavat hieman väriä. Lisää mausteet vihannesten joukkoon ja kuullota vielä hetki. Lisää pataan tomaattimurska ja pyre, mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää pilkotut aprikoosit. Anna hautua kannen alla, kunnes vihannekset ovat kypsiä.
Paahda mantelit kuivalla kuumalla pannulla kunnes ne saavat hieman väriä. Varo ettet polta niitä! Siirrä mantelit sivuun odottamaan.
Kuumenna öljy paistinpannulla ja murenna Jalotofu Paahtopala pannulle. Paista kunnes Jalotofu saa kauniin paistopinnan. Lisää paistettu Jalotofu tagineen, mausta hienonnetulla korianterilla.
Tarjoile tagine couscousin, paksun jogurtin, paahdettujen manteleiden ja granaattiomenan siemenien kanssa.
Arvostele resepti
Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty
Vastaa
Ota tofu haltuun
JALOTOFU RESEPTIKIRJAT
Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.
Lataa reseptikirjamme
Mitä muut sanovat
Arvostelut