Ainesosat
Näin valmistat
Pilko sipuli ja kuullota öljyssä.
Lisää laakerinlehti, viipaloidut valkosipulinkynnet ja murenna joukkoon Jalotofu. Anna kypsyä muutamia minuutteja välillä sekoittaen.
Lisää tomaattimurska ja -sose. Anna hautua viitisen minuuttia.
Mausta soijakastikkeella sopivan suolaiseksi ja viimeistele basilikalla, oreganolla sekä ripauksella pippuria. Tarjoile pastan ja raikkaan salaatin kera
Arvostele resepti
Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty
Vastaa
Ota tofu haltuun
JALOTOFU RESEPTIKIRJAT
Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.
Lataa reseptikirjamme
Mitä muut sanovat
Arvostelut