Ainesosat

Yleiset reseptit
  • 1 pkt Jalotofu maustamatonta (270g)
  • 1 rkl ruokaöljyä
  • 1 sipuli
  • 1 laakerin lehti
  • 2-4 valkosipulin kynttä
  • 1 tölkki tomaattimurskaa
  • 1 tölkki tomaattisosetta
  • soijakastiketta
  • basilikaa (oreganoa, pippuria)

Jalotofubolognese ohje

  • Pilko sipuli ja kuullota öljyssä.

  • Lisää laakerinlehti, viipaloidut valkosipulinkynnet ja murenna joukkoon Jalotofu. Anna kypsyä muutamia minuutteja välillä sekoittaen.

  • Lisää tomaattimurska ja -sose. Anna hautua viitisen minuuttia.

  • Mausta soijakastikkeella sopivan suolaiseksi ja viimeistele basilikalla, oreganolla sekä ripauksella pippuria. Tarjoile pastan ja raikkaan salaatin kera

Jaa resepti

Jalotofu reseptikirjat

Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.