Jalotofubolognese

(1)
15 min 2

Ainesosat

1 pkt Jalotofu maustamatonta (270g)
1 rkl ruokaöljyä
1 sipuli
1 laakerin lehti
2-4 valkosipulin kynttä
1 tölkki tomaattimurskaa
1 tölkki tomaattisosetta
soijakastiketta
basilikaa (oreganoa, pippuria)

Näin valmistat

Pilko sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää laakerinlehti, viipaloidut valkosipulinkynnet ja murenna joukkoon Jalotofu. Anna kypsyä muutamia minuutteja välillä sekoittaen.

Lisää tomaattimurska ja -sose. Anna hautua viitisen minuuttia.

Mausta soijakastikkeella sopivan suolaiseksi ja viimeistele basilikalla, oreganolla sekä ripauksella pippuria. Tarjoile pastan ja raikkaan salaatin kera

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme