Jalotofufrittata

(1)
45 min 4annosta

Ainesosat

½ pkt Jalotofu marinoitua
6 kananmunaa
1 dl soijajugurttia tai Jalotofu pehmeää
0,5 dl maitoa tai kauramaitoa
3 tankoparsaa
2 tl kuivattua basilikaa
1 pieni punasipuli
suolaa
mustapippurirouhetta
voita vuoan voiteluun

Näin valmistat

Höyrytä tankoparsoja noin 4-5 min.

Murenna Jalotofu, riko munat ja sekoita kulhossa voita lukuunottamatta kaikki ainekset tasaiseksi seokseksi.

Voitele noin 20 cm halkaisijaltaan oleva uunivuoka ja kaada seos vuokaan.

Paista uunissa noin 200 asteessa kunnes seos on jähmettynyt ja pinta saanut hieman väriä (noin 20 min).

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme