Jalotofusuklaajäädyke

(1)
120 min 2annosta

Ainesosat

1 dl kahvia
200 g tummaa suklaata (70%)
1 dl tomusokeria
1 pkt Jalotofu Pehmeää

Näin valmistat

Kuumenna kahvi ja lisää suklaapalat joukkoon, sekoita kunnes suklaa on sulanut.

Vatkaa kahvisuklaa, tomusokeri ja Jalotofu Pehmeä massaksi.

Pakasta jäädyke kakkuvuoassa. Peitä vuoka kannella tai muovilla.

Nosta kulho pakastimesta puoli tuntia ennen tarjoilua jääkaappiin. Jäädyke irtoaa helpommin kun kastat vuoan hetkeksi kuumaan veteen.

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme