Jouluinen Jalotofu-kurpitsalaatikko

(1)
120 min 5henkilölle

Ainesosat

1 pkt pkt Jalotofu pehmeää
1 kurpitsa
2-3 tl suolaa
½ tl jauhettua neilikkaa
1 tl jauhettua fenkolia
1 tl muskottipähkinää
1 ½ rkl sinappia
1 rkl sitruunamehua

Näin valmistat

1. Kuori, ota siemenet pois ja paloittele kurpitsa.

2. Keitä kurpitsan palat pehmeiksi ja kaada vesi pois.

3. Lisää joukkoon loput ainesosat ja soseuta.4. Kaada uunivuokaan ja paista 200 C:ssa noin 1- 1½ tuntia.

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme