KERMAINEN PESTOPASTA PAAHDETULLA TOFULLA

(2)
20 min 2-3:lle
Tämä vikkelään valmistuva kermainen pestopasta pelastaa arki-illat, ja maistuu koko perheelle! Nam, kohta jo syödään!

Reseptin teille tarjosi www.vegekassi.com -palvelun kokit!

Ainesosat

1 pkt Jalotofu Paahtopala Maustamaton 250g
1 rkl oliiviöljyä
250 g kirsikkatomaatteja
2 valkosipulin kynttä
1 prk (170g) pestoa
2,5 dl kaurakermaa
0,5 tl mustapippuria
1 tl suolaa
300 pastaa (varaa noin 75-100g spagettia per ruokailija)
lisäksi:
basilikaa
kasvipohjaista parmesaania

Näin valmistat

Kuumenna paistinpannulla oliiviöljy ja paista murennettua Jalotofu Paahtopalaa muutama minuutti. Lisää pannulle halkaistut kirsikkatomaatit ja puristetut valkosipulin kynnet. Jatka paistamista vielä muutama minuutti.

Lisää pannuun pesto ja kaurakerma. Mausta mustapippurilla ja suolalla. Kiehauta kastike.Tarjoile kermainen pestokastike keitetyn pastan kanssa. Voit tarjoilla lisäkkeeksi basilikaa ja raastettua kasvipohjaista parmesaania.

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme