KERMAINEN PESTOPASTA PAAHDETULLA TOFULLA
- Määrä:
- 2-3:lle
- Kategoriat:
- Pastat
Tämä vikkelään valmistuva kermainen pestopasta pelastaa arki-illat, ja maistuu koko perheelle! Nam, kohta jo syödään!
Reseptin teille tarjosi www.vegekassi.com -palvelun kokit!
Ainesosat
Yleiset reseptit
- 1 pkt Jalotofu Paahtopala Maustamaton 250g
- 1 rkl oliiviöljyä
- 250 g kirsikkatomaatteja
- 2 valkosipulin kynttä
- 1 prk (170g) pestoa
- 2,5 dl kaurakermaa
- 0,5 tl mustapippuria
- 1 tl suolaa
- 300 pastaa (varaa noin 75-100g spagettia per ruokailija)
lisäksi:
- basilikaa
- kasvipohjaista parmesaania
KERMAINEN PESTOPASTA PAAHDETULLA TOFULLA ohje
Kuumenna paistinpannulla oliiviöljy ja paista murennettua Jalotofu Paahtopalaa muutama minuutti. Lisää pannulle halkaistut kirsikkatomaatit ja puristetut valkosipulin kynnet. Jatka paistamista vielä muutama minuutti.
Lisää pannuun pesto ja kaurakerma. Mausta mustapippurilla ja suolalla. Kiehauta kastike. Tarjoile kermainen pestokastike keitetyn pastan kanssa. Voit tarjoilla lisäkkeeksi basilikaa ja raastettua kasvipohjaista parmesaania.
-
Arvostele resepti
Jaa resepti
Jalotofu reseptikirjat
Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.