Lämmittävä aasialainen tofukeitto
Ainesosat
Näin valmistat
Mittaa isoon kattilaan vesi, pavut, idut, miso- ja soijakastike sekä sokeri. Kiehauta ja anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia. Kuori ja raasta valkosipuli sekä inkivääri.
Pilko sienet, kevätsipuli, chili ja paprika – poista chilistä ensin siemenet, jos et halua keitosta liian tulista. Kuutioi tofu. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota kevyesti tofuja. Lisää pilkotut ja raastetut kasvikset ja paista muutama minuutti. Lisää paistetut kasvikset keiton sekaan ja hauduta vielä noin 10 minuuttia. Kun keitto on valmis, paloittele tuoretta retiisiä ja korianteria sen päälle. Tarjoile limelohkon kera.
Arvostele resepti
Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty
Vastaa
Ota tofu haltuun
JALOTOFU RESEPTIKIRJAT
Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.
Lataa reseptikirjamme
Mitä muut sanovat
Arvostelut