Lapin Hunaja-Jalotofu

(1)
15 min 2henkilölle

Ainesosat

1 pkt Jalotofu maustamatonta
seesamöljyä paistamiseen
1½-2 rkl hunajaa
1 tl kanelia
lakkahilloa tai tuoreita lakkoja

Näin valmistat

Paista kanelia hetki seesamöljyssä.

Viipaloi Jalotofut ja paista niitä suht korkealla lämmöllä kaneli-öljy-seoksessa molemmin puolin kunnes ne ovat kullanruskeita.

Käännä liedestä lämpö pois ja lisää hunaja.

Kääntele Jalotofuja ja anna hunajan hiljalleen imeytyä niihin.

Tarjoile lakkahillon kera lapinjuuston tapaan.

Voit myös antaa Jalotofujen seista jääkaapissa yön yli ja tarjoilla ne kylminä. Tällöin on hyvä kuitenkin huomioida että Jalotofut imevät helposti itseensä muita makuja ja tuoksuja. Pidä Jalotofut siis suljetussa rasiassa!

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme