Ainesosat

Yleiset reseptit
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1 pkt Jalotempe Lupiini
  • 2-3 porkkanaa
  • 2-3 varsisellerin vartta
  • 30 g tomaattipyrettä
  • 3 rkl punaviinietikkaa
  • 3-4 rkl öljyä paistamiseen
  • 1 rkl sokeria
  • suolaa ja pippuria myllystä
LISÄKSI
  • tuorepastaa ja basilikaa

Lupiinitempe-bolognese ja tuorepastaa ohje

  • Kuumenna pannu ja hienonna samalla sipuli, valkosipuli, raasta porkkana ja leikkaa varsiselleri ohuiksi paloiksi.

    Lisää kuumalle pannulle öljy ja kasvikset, paista.

    Murusta pannulle Lupiinitempe ja jatka paistamista, niin että tempe saa kullanruskean värin. Lisää tomaatti murska ja freesaa vielä hetki.

    Kaada pannulle punaviinietikka ja perään tomaattimurska.

    Mausta kastike sokerilla, suolalla ja pippurilla. Hauduta 5-10 min. Tarjoa pastan kanssa ja koristele basilikanlehdillä.

Helppo resepti tempen valmistukseen: pilko, paista, mausta

Katso lisää videoita YouTube-kanavaltamme
  • Arvostele resepti

    Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Required fields are marked *.

Jaa resepti

Jalotofu reseptikirjat

Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.