MAAILMAN PARHAAT PAAHTOPALA-TACOT

(1)
2-3:lle
Rapeaksi paahdettu ja maustettu revitty tofu kääräistään pienien maissitortillojen sisään. Lisukkeeksi valmistetaan raikas punakaalisalaatti. Näitä tacoja kokeiltuasi, et palaa enään entisiin!

Reseptin teille tarjosi www.vegekassi.com -palvelun kokit!

Ainesosat

Tofu:
1 pkt Jalotofu Paahtopala Maustamatonta 250g
1 rkl öljyä paistamiseen
0,5 tl juustokuminaa
1 tl paprikajauhetta
1-2 tl chilimausteseosta (maun mukaan)
1 rkl soijakastiketta
Punakaalisalaatti
250 g punakaalia
1 punasipuli
1 limen mehu
1 rkl oliiviöljyä
1 tl (ruoko)sokeria
0,3 tl suolaa
0,5 tl mustapippuria
1 valkosipulin kynsi
Tarjoiluun:
Pieniä maissitortilloja
avokadoa
creme fraichea (kaura)
Tuoreita jalapenoja
Chipotle-kastiketta
korianteria

Näin valmistat

Suikaloi punakaali ja punasipuli ohuelti. Sekoitakulhossa niiden joukkoon limen mehu, oliiviöljy, sokeri, suola, mustapippuri ja puristettu valkosipuli. Siirrä kylmään maustumaan.

Kuumenna paistinpannulla öljy ja murennaJalotofu Paahtopala pannulle. Paahda muutama minuutti. Lisää mausteet ja jatka paistamista, kunnes tofu saa kauniin paistopinnan.

Tarjoile paahdettu Jalotofu maissitortillojen, punakaalisalaatin, avokadon, creme fraichen, jalapenojen, chipotlekastikkeen ja tuoreen korianterin kanssa

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme