Manteli-sitruuna-marinoitua Jalotofua mangopedillä

(1)
120 min 8annosta (aperatiivi)

Ainesosat

½ pkt Jalotofu maustamatonta
1 mango tai 100g kuivattua mangoa liotettuna
½ kourallista rouhittua makadamia pähkinää
½ kourallista kookoslastuja
½ kourallista mantelilastuja
1 iso sitruuna
1 appelsiini
1 rkl manteliaromia
2 rkl soijakastiketta
1 rkl seesaminsiemeniä
n. 3 rkl perunajauhoa
suolaa
1 tl kuivattua minttua
tuoretta minttua koristeluun
50 g lanttua
rypsi- tai kookosöljyä paistamiseen

Näin valmistat

1. Purista mehu sitruunasta laakeaan pakasterasiaan. Lisää soijakastike & manteliaromi ja aseta viipaloidut Jalotofut marinaadiin. Sulje kansi ja laita jääkaappiin yön yli.

2. Pese appelsiini huolellisesti ja raasta sen kuori kulhoon. Sekoita joukkoon perunajauhot, ripaus suolaa ja hieman mustapippuria. Kierittele Jalotofut jauhoseoksessa ja paista kuumalla pannulla reilussa määrässä öljyä, kunnes ne saavat väriä. Valuta Jalotofut liiasta öljystä.

3. Raasta lanttu ohueksi ja sekoita kuivattu minttu raasteen sekaan.

4. Paahda pähkinä- ja mantelirouheita, sekä seesaminsiemeniä kevyesti kuivalla pannulla.

5. Leikkaa mangosta ohuita viipaleita pediksi ja asettele Jalotofut mangon päälle. Voit stanssata asetelmasta haluamasi muotoisen.

6. Lisää päälle lantturaaste sekä paahdettu pähkinä-siemenseos. Pirskottele päälle marinadia, soijakastiketta ja koristele tuoreilla mintun lehdillä. Tarjoile!

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme