Marinointi

(1)

Tavallisin tapa antaa maustamattomalle Jalotofulle makua on marinointi. Tässä pari esimerkkiä toimivista marinointiliemistä. Kannattaa kuitenkin muistaa, että vain mielikuvitus asettaa rajat.

Parhaan tuloksen saat viipaloimalla tai kuutioimalla Jalotofun pienemmiksi paloiksi ja marinoimalla jääkaapissa yön yli. Voit marinoida Jalotofun sopivassa rasiassa tai vaikka muovipussissa, jota voi välillä käännellä tasaisemman tuloksen saavuttamiseksi.

Soijakastikemarinaadi

Huomaa, että soijakastikkeissa voi olla eroa, mutta karkeasti ottaen tulos on varmasti aika lailla sama eri merkeillä. Resepteissämme olemme käyttäneet Clearspring Shoyu merkkistä luomusoijakastiketta.

  • 1 osa soijakastiketta
  • 1 osa vettä

Lisäksi voit käyttää soijakastikemarinaadissa esimerkiksi valkosipulia, inkivääriä, paprikaa, pippuria, curryä ym. Vain mielikuvitus asettaa rajat.

Sitrusmarinaadi

  • 1 sitruunan mehu
  • 1 limen mehu
  • 2 rkl omenaviinietikkaa
  • 2 rkl hunajaa
  • ½ tl mustapippuria
  • ½ tl suolaa

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme