Marinointi
Tavallisin tapa antaa maustamattomalle Jalotofulle makua on marinointi. Tässä pari esimerkkiä toimivista marinointiliemistä. Kannattaa kuitenkin muistaa, että vain mielikuvitus asettaa rajat.
Parhaan tuloksen saat viipaloimalla tai kuutioimalla Jalotofun pienemmiksi paloiksi ja marinoimalla jääkaapissa yön yli. Voit marinoida Jalotofun sopivassa rasiassa tai vaikka muovipussissa, jota voi välillä käännellä tasaisemman tuloksen saavuttamiseksi.
Soijakastikemarinaadi
Huomaa, että soijakastikkeissa voi olla eroa, mutta karkeasti ottaen tulos on varmasti aika lailla sama eri merkeillä. Resepteissämme olemme käyttäneet Clearspring Shoyu merkkistä luomusoijakastiketta.
- 1 osa soijakastiketta
- 1 osa vettä
Lisäksi voit käyttää soijakastikemarinaadissa esimerkiksi valkosipulia, inkivääriä, paprikaa, pippuria, curryä ym. Vain mielikuvitus asettaa rajat.
Sitrusmarinaadi
- 1 sitruunan mehu
- 1 limen mehu
- 2 rkl omenaviinietikkaa
- 2 rkl hunajaa
- ½ tl mustapippuria
- ½ tl suolaa
Arvostele resepti
Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty
Vastaa
Ota tofu haltuun
JALOTOFU RESEPTIKIRJAT
Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.
Lataa reseptikirjamme
Mitä muut sanovat
Arvostelut