Marinoitua Jalotofua vihannespaistoksen kera

(1)
45 min 2-3 annosta

Ainesosat

Kastike:
1/2 dl viikuna balsamicoa
1 dl intiaanisokeria
Leivitetty tofu:
1 pkt Jalotofu marinoitua (270 g)
2 dl kauraleseitä
2 limeä
rouhittua mustapippuria
rypsiöljyä paistamiseen
Vihannespaistos:
1 sipuli
2 varsisellerin vartta
2 puikulaperunaa
1 paprika
1 porkkana
2 tl piparjuuritahnaa
limen mehua
rouhittua mustapippuria
Ripaus suolaa
Chili-pähkinälisuke:
1/2 dl cashew-pähkinöitä
1 valkosipulinkynsi
1 tuore chili
2 cm purjoa antamaan väriä

Näin valmistat

1. Keitä balsamico ja sokeri varovasti siirapiksi.

2. Sekoita kulhossa kauraleseet ripaus mustapippuria ja limettien raastettu kuori.

3. Leikkaa Jalotofu kuutioiksi ja leivitä kauraleseseoksella.

4. Pilko vihannekset ohuiksi lastuiksi.

5. Paista leivitetyt Jalotofupalat rypsiöljyssä kauniin ruskeiksi.

6. Nosta Jalotofupalat pannulta ja lisää pannulle kasvikset. Paista ne nopeasti, mausta suolalla, pippurilla ja piparjuuritahnalla ja purista joukkoon hieman limen mehua.

7. Nosta kasvikset pannulta ja paahda rouhitut cashewpähkinät sekä pilkottu chili, valkosipuli ja purjo.

8. Asettele kasvikset lautaselle, nosta Jalotofupalat päälle ja ripottele pinnalle chili-pähkinäseosta.

9. Lisää lautaselle kastikkeeksi balsamicosiirappia.

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme