Ainesosat
Näin valmistat
1. Keitä balsamico ja sokeri varovasti siirapiksi.
2. Sekoita kulhossa kauraleseet ripaus mustapippuria ja limettien raastettu kuori.
3. Leikkaa Jalotofu kuutioiksi ja leivitä kauraleseseoksella.
4. Pilko vihannekset ohuiksi lastuiksi.
5. Paista leivitetyt Jalotofupalat rypsiöljyssä kauniin ruskeiksi.
6. Nosta Jalotofupalat pannulta ja lisää pannulle kasvikset. Paista ne nopeasti, mausta suolalla, pippurilla ja piparjuuritahnalla ja purista joukkoon hieman limen mehua.
7. Nosta kasvikset pannulta ja paahda rouhitut cashewpähkinät sekä pilkottu chili, valkosipuli ja purjo.
8. Asettele kasvikset lautaselle, nosta Jalotofupalat päälle ja ripottele pinnalle chili-pähkinäseosta.
9. Lisää lautaselle kastikkeeksi balsamicosiirappia.
Arvostele resepti
Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty
Vastaa
Ota tofu haltuun
JALOTOFU RESEPTIKIRJAT
Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.
Lataa reseptikirjamme
Mitä muut sanovat
Arvostelut