Mustaherukkakeksit
- Kategoriat:
- Napostelu, Jälkiruoat
Ainesosat
Yleiset reseptit
- 50 g margariinia
- ½ dl sokeria
- 2 tl vaniljasokeria
- 1 rkl siirappia
- 2 dl vehnäjauhoja tai gluteenitonta jauhoseosta
- 1 tl leivinjauhetta
- 1 tl ruokasoodaa
- 1 dl mustaherukkaa
Mustaherukkakeksit ohje
Säädä uuni 180 asteeseen.
Vatkaa margariini, sokerit, siirappi ja pehmeä Jalotofu massaksi.
Sekoita haarukalla kuivat ainekset keskenään ja mustaherukat joukkoon. Lisää jauhot Jalotofumassaan.
Paista keksejä uunissa 20-30 minuuttia.
Jaa resepti
Jalotofu reseptikirjat
Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.