Ainesosat

Yleiset reseptit
  • Pohja:
  • 2 dl mulperimarjoja 1mantelijauhoa 0 (5vettä)
  • Täyte:
  • 2 pkt Jalotofu Pehmeä 300g (Reilu Kauppa)
  • 1,5 dl cashew-pähkinöitä yön yli liotettuna
  • 0,5 dl vettä
  • 1 dl kookosöljyä
  • 4 dl mustikoita
  • makeutukseen steviaa (hunajaa tai kookospalmusokeria makusi mukaan)

Mustikkainen Raakakakku ohje

  • Liota cashewpähkinöitä vedessä yön yli jääkaapissa.

  • Vuoraa pieni irtopohjavuoka pohjasta leivinpaperilla ja sekoita pohjan ainekset tehosekoittimessa tasaiseksi seokseksi.

  • Levitä seos irtopohjavuoan pohjalle. Sekoita sen jälkeen tehosekoittimessa täytteen ainekset keskenään tasaiseksi seokseksi. Kaada seos täytteen päälle. Anna kakun hyytyä pakastimessa vähintään pari tuntia ja nosta sitten jääkaappiin tai huoneenlämpöön hetkeksi ennen tarjoilua.

  • Koristele makusi mukaan esim. tuoreilla marjoilla tai raakasuklaalla.

Jaa resepti

Jalotofu reseptikirjat

Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.