Mustikkainen Raakakakku
- Määrä:
- 12-16 palaa
- Kategoriat:
- Pikavinkit ja yleisohjeet, Napostelu, Jälkiruoat
Yhdessä liotettujen cashewpähkinöiden ja kookosöljyn kanssa pehmeästä Jalotofusta valmistuu herkullinen, täyteläinen ja proteiinipitoinen raakakakun täyte. Tässä kakussa maistuu vahvasti tuore mustikka, mutta halutessasi voit käyttää muitakin sesongin marjoja. Kakun voi valmistaa joko täysin vegaanisena, steviaa tai kookospalmusokeria käyttäen tai halutessaan käyttää hunajaa makeutukseen.
Ainesosat
Yleiset reseptit
- Pohja:
- 2 dl mulperimarjoja 1mantelijauhoa 0 (5vettä)
- Täyte:
- 2 pkt Jalotofu Pehmeä 300g (Reilu Kauppa)
- 1,5 dl cashew-pähkinöitä yön yli liotettuna
- 0,5 dl vettä
- 1 dl kookosöljyä
- 4 dl mustikoita
- makeutukseen steviaa (hunajaa tai kookospalmusokeria makusi mukaan)
Mustikkainen Raakakakku ohje
Liota cashewpähkinöitä vedessä yön yli jääkaapissa.
Vuoraa pieni irtopohjavuoka pohjasta leivinpaperilla ja sekoita pohjan ainekset tehosekoittimessa tasaiseksi seokseksi.
Levitä seos irtopohjavuoan pohjalle. Sekoita sen jälkeen tehosekoittimessa täytteen ainekset keskenään tasaiseksi seokseksi. Kaada seos täytteen päälle. Anna kakun hyytyä pakastimessa vähintään pari tuntia ja nosta sitten jääkaappiin tai huoneenlämpöön hetkeksi ennen tarjoilua.
Koristele makusi mukaan esim. tuoreilla marjoilla tai raakasuklaalla.
Jaa resepti
Jalotofu reseptikirjat
Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.