Ohraa tofulla ja sienillä
Ainesosat
Näin valmistat
Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Keitä ohra pakkauksen ohjeen mukaisesti (muista suolata keitinvesi!), valuta siivilässä ja huuhtele kylmän veden alla. Ravistele kuivaksi. Leikkaa sienet neljään osaan, ja siirrä kuumalle, kuivalle paistinpannulle. Mausta suolalla ja paista sieniä noin 6-8 minuuttia, kunnes kaikki neste on haihtunut.
Kuutioi sienten paistuessa palsternakka pieneksi. Siirrä kuutioitu palsternakka leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja mausta ½ rkl öljyä, stevialla ja suolalla. Paahda noin 15 minuuttia, kunnes kuutiot ovat pehmenneet ja saaneet hieman väriä.
Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kaada sienten joukkoon 1 rkl öljyä ja lisää sipuli. Paista 5 minuuttia, välillä sekoittaen. Kuutioi sillä välin tofu pieneksi ja hienonna rosmariini. Lisää pannuun sipulin ja sienten kanssa. Lisää tässä vaiheessa myös valkosipuli ja soijakastike. Mausta suolalla ja paista 5 minuuttia, kunnes tofu on saanut hieman väriä. Raasta sillä välin omena ja hienonna lehtipersilja. Lisää balsamico ja ohra pannulle, anna paistua minuutin ajan, sekoittele välillä.
Lisää lopuksi omena, lehtipersilja, palsternakka ja loput öljystä. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Tarjoile raastetun parmesaanin kanssa.
Arvostele resepti
Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty
Vastaa
Ota tofu haltuun
JALOTOFU RESEPTIKIRJAT
Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.
Lataa reseptikirjamme
Mitä muut sanovat
Arvostelut