Päärynä-parmesanunelma

(1)
15 min 2annosta

Ainesosat

1 pkt Jalotofu pehmeää
1 päärynä
1-2 kourallista rucolaa
50-100 g parmesan lastuja
1 appelsiini
1 tl jauhettua kardemummaa
1-2 rkl vaahterasiirappia

Näin valmistat

Avaa pehmeän Jalotofun pakkaus ja valuta neste pois.

Halkaise appelsiini ja purista mehu toisesta puoliskosta Jalotofupakkaukseen ja anna seistä.

Pilko päärynä ja rucola.

Laita kulhoon päärynän palat, parmesanlastut, rucola sekä purista päälle appelsiinin toisesta puoliskosta mehu. Sekoita varovasti.

Kumoa Jalotofu lautaselle ja annostele päälle salaattiseos.

Ripottele hieman kardemummaa ja kaada loraus vaahterasiirappia päälle. Tarjoile!

Voit tehdä muutaman viillon Jalotofuun, jotta salaatin mehut imeytyvät siihen paremmin.

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme