Ainesosat

Yleiset reseptit
  • 1 pkt Jalotofu Pehmeää
  • 1 päärynä
  • 1-2 kourallista rucolaa
  • 50-100 g parmesan lastuja
  • 1 appelsiini
  • 1 tl jauhettua kardemummaa
  • 1-2 rkl vaahterasiirappia

Päärynä-parmesanunelma ohje

  • Avaa pehmeän Jalotofun pakkaus ja valuta neste pois.

  • Halkaise appelsiini ja purista mehu toisesta puoliskosta Jalotofupakkaukseen ja anna seistä.

  • Pilko päärynä ja rucola.

  • Laita kulhoon päärynän palat, parmesanlastut, rucola sekä purista päälle appelsiinin toisesta puoliskosta mehu. Sekoita varovasti.

  • Kumoa Jalotofu lautaselle ja annostele päälle salaattiseos.

  • Ripottele hieman kardemummaa ja kaada loraus vaahterasiirappia päälle. Tarjoile!

  • Voit tehdä muutaman viillon Jalotofuun, jotta salaatin mehut imeytyvät siihen paremmin.

Jaa resepti

Jalotofu reseptikirjat

Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.